.

Werken bij Boeve Familierecht

Overweeg jij een nieuwe carrièrestap en wil jij je affiniteit voor familierecht inzetten om cliënten te helpen?

 

Werken bij Boeve Familierecht

Overweeg jij een nieuwe carrièrestap en wil jij je affiniteit voor familierecht inzetten om cliënten te helpen?

Ontmoeten van nieuwe talenten

De missie van Boeve Familierecht is het begeleiden en ondersteunen van cliënten in familierechtelijke kwesties, met een oog voor empathie en oplossingsgerichtheid. Iedere dag streven wij ernaar om een verschil te maken in het leven van onze cliënten, door hen te voorzien van professionele juridische bijstand en een luisterend oor waar nodig.

Op dit moment werken wij met drie advocaten en worden we in de dagelijkse praktijk ondersteund door ons secretariaat. Sinds de oprichting van het kantoor zijn wij gevestigd in het centrum van Arnhem. In 2023 zijn we verhuisd naar onze nieuwe, frisse locatie. Wij bieden een inspirerende werkomgeving, waar je talenten kunt ontwikkelen en we het belangrijk vinden om te kunnen groeien.

Word jij enthousiast van het helpen van anderen en wil je deel uitmaken van een betrokken team? Ontdek hoe jij een positieve impact kunt maken en kijk snel of er momenteel een vacature openstaat die bij jou past.

Ook als er geen vacature openstaat, zijn wij altijd geïnteresseerd in het ontmoeten van nieuw talent. Denk jij een aanvulling te kunnen zijn op ons team, chroom dan niet om contact op te nemen via e-mail of telefoon. Eventuele vragen beantwoorden wij graag.

Personen & familierecht

“Dàt onderdeel van het recht dat zich bezighoudt met afstamming, huwelijk, echtscheiding, erfrecht en andere zaken in verband met de hoedanigheid, familiebetrekkingen en bevoegdheden van personen.”