Studentstagiaire Eline Hobert gestart

Graag wil ik mij even voorstellen: ik ben Eline Hobert en studeer HBO-Rechten aan Saxion Hogeschool te Enschede. Ik woon in Haarle, dit is een klein dorp in Overijssel tussen Zwolle en Enschede. Naast mijn studie besteed ik mijn vrije tijd veel aan sporten, namelijk paardrijden, hardlopen en fitness. Deze zomer heb ik gewerkt op de financiële afdeling van een groot warenhuis.

Afgelopen studiejaren heb ik mij voornamelijk bezig gehouden met de theorie van het juridische vak. Vanaf vandaag mag ik dan eindelijk stage lopen en mijn opgedane kennis toepassen en meekijken en werken in de praktijk. Vanwege mijn voorkeur voor het familierecht heb ik gekozen voor een kantoor dat gespecialiseerd is in dit rechtsgebied, Boeve Familierecht.

De aankomende vijf maanden zal ik werkzaam zijn als studentstagiaire bij Boeve familierecht. Enkele maanden geleden heb ik met Sietske Diepeveen-Goldhoorn al een dag mogen meegelopen. Tijdens deze dag heb ik al het één en ander kunnen zien, zoals een zitting bij de rechtbank te Arnhem. Ik vond dit een erg leuke en leerzame dag en ik heb dan ook veel zin om vandaag te beginnen als stagiaire!

Eline