annedien_thumb

Anne-Dien Oosterhuis-Boeve (1982) is sinds 2006 advocaat. Zij is haar carriere gestart bij een middelgroot advocatenkantoor in Apeldoorn. Na een korte uitstap naar het bedrijfsleven, waar zij werkte als bedrijfsjurist bij een beursgenoteerde multinational, heeft zij haar advocatencarriere vervolgd bij het grootste advocatenkantoor van de Vallei regio.

Anne-Dien is afkomstig uit een echt ondernemersgezin, waarmee voor haar het starten van een eigen kantoor een logische stap was. Anne-Dien onderscheidt zich door haar gedrevenheid en doelgerichte daadkrachtige aanpak. Anne-Dien houdt er van als u meedenkt en kritisch bent. Zij staat bekend om haar bereikbaarheid, iets wat simpelweg noodzakelijk is in de familierechtpraktijk, waarbij soms ook buiten kantoortijden advies nodig is.

Ondanks het feit dat Anne-Dien oorspronkelijk is opgeleid in het Ondernemingsrecht, heeft zij zich de afgelopen acht jaar volledig gespecialiseerd in het Personen & Familierecht, voor welk rechtsgebied zij ook staat geregistreerd in het rechtsgebiedenregister van de Orde van Advocaten. Zij heeft de gerenommeerde opleiding tot echtscheidingsspecialist van het Instituut voor Mediation en Familierecht Opleidingen gevolgd, het opleidingsinstituut van de Vereniging voor Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS). Echter, haar ondernemingsrechtelijke basis komt Anne-Dien nog geregeld bijzonder goed van pas als zij scheidende ondernemers bijstaat.

Het emailadres van Anne-Dien is: oosterhuis@boevefamilierecht.nl

Marline_thumb

Marline Koetze (1988) is sinds 2010 werkzaam in het familierecht en zij is sinds 2014 advocaat. Hiervoor was zij werkzaam in Amsterdam, bij een van de grootste familierechtkantoren van Nederland. Zij heeft ruime ervaring in het onderhandelen en procederen binnen de verschillende facetten van het familierecht, waaronder (internationale) echtscheidingen, alimentatiekwesties, vermogensrechtelijke afwikkelingen en de afspraken over de kinderen. Marline staat als gespecialiseerd personen en familierechtadvocaat geregistreerd in het rechtsgebiedenregister van de Orde van Advocaten.

In het familierecht speelt vaak niet alleen een juridisch conflict, maar ook de persoonlijke en emotionele kanten zijn hierin van belang. Marline staat mensen graag bij in deze moeilijke periode. Betrokkenheid, doortastendheid en de juiste kennis zijn hierbij essentieel. Een onderlinge regeling heeft uiteraard de voorkeur, maar als het op procederen aankomt schuwt zij deze niet. Zij stelt het belang van de cliënt centraal en streeft ernaar om op een efficiënte wijze de zaak tot een gewenst einde te brengen. Hierbij is ook de samenwerking met de cliënt van groot belang. Marline omschrijft zichzelf als toegankelijk, doelgericht en realistisch in haar communicatie en advisering. Ook Marline heeft de gerenommeerde opleiding tot echtscheidingsspecialist van het Instituut voor Mediation en Familierecht Opleidingen gevolgd, het opleidingsinstituut van de Vereniging voor Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS).

Het emailadres van Marline is: koetze@boevefamilierecht.nl

 

karlijne_thumb

Karlijn Broere (1993) is sinds 2016 werkzaam in het familierecht en sinds januari 2019 is zij beëdigd als advocaat. Voordat zij bij Boeve Familierecht & Mediation aan de slag ging, heeft zij bij het Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden als senior juridisch medewerker op de afdeling familierecht gewerkt. Al sinds haar masteropleiding, welk diploma zij overigens cum laude heeft behaald, heeft Karlijn haar focus op het familierecht. Het was dan ook een logische stap om haar loopbaan binnen de advocatuur te starten bij een gespecialiseerd familierecht kantoor.

Door haar ruime ervaring bij het Gerechtshof weet Karlijn hoe er door de rechtspraak tegen diverse zaken aangekeken wordt. Deze kennis komt goed van pas bij een eventuele procedure, al is Karlijn van mening dat eerst bekeken dient te worden of de zaak in onderling overleg kan worden opgelost. Karlijn streeft ernaar om in een vaak emotionele periode helderheid voor haar cliënten te creëren en een duurzame oplossing te bieden waarmee zij in de toekomst weer verder kunnen. Daarbij zal zij de zaak juridisch tot in de puntjes uitzoeken, zodat zij altijd goed beslagen ten ijs komt.
Karlijn is een doorzetter die zich met veel enthousiasme vastbijt in iedere nieuwe zaak.

Het emailadres van Karlijn is: broere@boevefamilierecht.nl

In de dagelijkse praktijk worden zij ondersteund door secretaresses Sonja Zondervan en Clementina de Groot.