annedien_thumb

Anne-Dien Oosterhuis-Boeve (1982) is sinds 2006 advocaat. Zij is haar carriere gestart bij een middelgroot advocatenkantoor in Apeldoorn. Na een korte uitstap naar het bedrijfsleven, waar zij werkte als bedrijfsjurist bij een beursgenoteerde multinational, heeft zij haar advocatencarriere vervolgd bij het grootste advocatenkantoor van de Vallei regio.

Anne-Dien is afkomstig uit een echt ondernemersgezin, waarmee voor haar het starten van een eigen kantoor een logische stap was. Anne-Dien onderscheidt zich door haar gedrevenheid en doelgerichte daadkrachtige aanpak. Anne-Dien houdt er van als u meedenkt en kritisch bent. Zij staat bekend om haar bereikbaarheid, iets wat simpelweg noodzakelijk is in de familierechtpraktijk, waarbij soms ook buiten kantoortijden advies nodig is.

Ondanks het feit dat Anne-Dien oorspronkelijk is opgeleid in het Ondernemingsrecht, heeft zij zich de afgelopen acht jaar volledig gespecialiseerd in het Personen & Familierecht. Zij heeft de gerenommeerde opleiding tot echtscheidingsspecialist van het Instituut voor Mediation en Familierecht Opleidingen gevolgd, het opleidingsinstituut van de Vereniging voor Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS). Echter, haar ondernemingsrechtelijke basis komt Anne-Dien nog geregeld bijzonder goed van pas als zij scheidende ondernemers bijstaat.

Het emailadres van Anne-Dien is: oosterhuis@boevefamilierecht.nl

 

Sietske Diepeveen-Goldhoorn (1984) is werkzaam als advocaat sinds 2009. Zij is begonnen bij een middelgroot kantoor in Zutphen. Daar heeft Sietske vanaf het begin een focus gehad op het familierecht, maar is zij ook als curator in faillissementen en op het gebied van arbeidsrecht werkzaam geweest. Door een sterke voorkeur voor het familierecht en het volgen van de specialisatie- en mediationopleiding van de vFas heeft Sietske de overstap gemaakt naar Boeve Familierecht & Mediation om daar haar focus volledig op het familierecht te kunnen leggen.

De combinatie van het werk als mediator en advocaat in het familierecht heeft voor Sietske een grote meerwaarde. “Zonder kennis van de procedure en te weten hoe rechters tegen zaken aankijken, kan een mediator niet goed uit de voeten. Omgekeerd geldt ook dat de vaardigheden van mediation in andere zaken goed ingezet kunnen worden om tot win-win oplossingen in ogenschijnlijk onoplosbare situaties te komen.”

Sietske is een aanpakker, die met positieve en kritische blik de belangen van haar cliënten behartigt.

Het emailadres van Sietske is: diepeveen@boevefamilierecht.nl

 

Marline_thumb

Marline Koetze (1988) is sinds 2010 werkzaam in het familierecht en zij is sinds 2014 advocaat. Hiervoor was zij werkzaam in Amsterdam, bij een van de grootste familierechtkantoren van Nederland. Zij heeft ruime ervaring in het onderhandelen en procederen binnen de verschillende facetten van het familierecht, waaronder (internationale) echtscheidingen, alimentatiekwesties, vermogensrechtelijke afwikkelingen en de afspraken over de kinderen.

In het familierecht speelt vaak niet alleen een juridisch conflict, maar ook de persoonlijke en emotionele kanten zijn hierin van belang. Marline staat mensen graag bij in deze moeilijke periode. Betrokkenheid, doortastendheid en de juiste kennis zijn hierbij essentieel. Een onderlinge regeling heeft uiteraard de voorkeur, maar als het op procederen aankomt schuwt zij deze niet. Zij stelt het belang van de cliënt centraal en streeft ernaar om op een efficiënte wijze de zaak tot een gewenst einde te brengen. Hierbij is ook de samenwerking met de cliënt van groot belang. Marline omschrijft zichzelf als toegankelijk, doelgericht en realistisch in haar communicatie en advisering.

Het emailadres van Marline is: koetze@boevefamilierecht.nl

In de dagelijkse praktijk worden zij ondersteund door secretaresses Sonja Zondervan en Henriëtte Groot Roessink.